Dit zijn de voordelen van Herba

eye

Transparant

Alle kosten worden zo transparant mogelijk met u gedeeld. Al is het bestelproces kunt u zien waar precies de kosten liggen en ook kunt u ervoor kiezen om bepaalde dingen (zoals: afgraven, grond afvoeren etc) zelf te doen.

laptop-with-maths-class

Unieke aanleg calculator

Op onze website kunt u direct de prijs berekenen voor het kunstgras en de aanleg hiervan in uw tuin, balkon of (dak)terras. Wij zijn graag zo transparant mogelijk over de kosten vandaar dat u precies kunt zien wat wat kost.

discount

3% online bestel korting

Als u direct online afrekent krijgt u een bonus korting van 3%. Dat is makkelijk verdiend. Voor ons werkt het een stuk makkelijker omdat uw bestelling dan direct kunnen versturen of de datum voor de aanleg vast kunnen leggen.

number-1

In 1 dag gelegd

Als u Herba kunstgras met aanleg besteld wordt uw nieuwe gazon in de meeste gevallen in 1 dag gerealiseerd. U kunt zelf in het bestelproces een voorkeursdatum voor het leggen aangeven.

medal

Hoogste kwaliteit & garantie

Herba levert enkel kunstgras van de hoogste kwaliteit. U krijgt 10 jaar garantie op de kleur echtheid. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over huisdieren die op uw gazon plassen. Ons kunstgras is hier tegen bestand.